IOT Veganski izdelki Široka izbira, ki jo imajo veganski izdelki danes, je zelo raznolika

Široka izbira, ki jo imajo veganski izdelki danes, je zelo raznolika

Nisem veganka, ampak so veganski izdelki vseeno vedno nekaj, kar zelo rad izberem. Meso sicer uživam, ampak mlečnih izdelkov pa ne, ker mi ne delajo dobro. Mlečne izdelke sem vse nadomestila tako, da so veganski izdelki nadomestili vse mlečne izdelke. Le sir je nekaj, čemur sem se morala popolnoma odpovedati, saj mi veganski sir ni ravno všeč, lahko pa, da nisem našla še takšnega, ki bi bil resnično dober. 

Široka izbira, ki jo imajo veganski izdelki danes, je zelo raznolika

Mleko sem nadomestila z mandljevim ali riževim napitkom. Čokolade sem nadomestila za bio veganske čokolade. Sladoled sem tudi nadomestila za veganske. Pa še kaj bi se našlo, kjer so veganski izdelki nadomestili navadne izdelke Na srečo živi v teh časih, ko je tudi ta ponudbo vedno bolj razširjena in je tudi zelo okusna. Lea nazaj skoraj ni bilo izbire na te področju in sem si morala večino stari delati sama, če sem želela imeti bolj raznoliko in okusno prehrano. To mi je vzelo zelo veliko časa, pa tudi na koncu ti izdelki vseeno niso bili najbolj okusni. Danes je pa to mnogo lažje. Od tega, da so veganski izdelki v nešteto izvedbah, do tega, da lahko človek izbira tudi cenovni razred. Včasih so bili le najdražji veganski izdelki na trgu in je bila takšna prehrana zelo draga. 

Danes vsak lahko izbira med zelo veliko možnostmi. Od tega kakšen izdelke bo izbrat, do tega v kakšnem cenovnem razredu, jih bo izbiral in še bi lahko naštevala. Na srečo lahko izbiram v srednjem cenovnem razredu, kjer so veganski izdelki že zelo kakovostni. Vem, da obstajajo še mnogo bolj kakovostni izdelki, ampak je tudi to za zdaj dobro. Raje imam, da imam možnost nakupa večje količine izdelkov in pa veliko različnih vrst. Na ta način se nikoli nobenega izdelka ne naveličam in vedno lahko izbiram kateri veganski izdelki bodo v določenem obdobju tisti, ki bodo moji najljubši.