IOT Odstranjevanje znamenj Odstranjevanje znamenj je nekaj, kar ljudje ne poznajo še tako dobro

Odstranjevanje znamenj je nekaj, kar ljudje ne poznajo še tako dobro

Odstranjevanje znamenj je nekaj, kar ljudje ne poznajo še tako dobroImam prijateljico, ki sem jo spoznala v srednji šoli in so se res zelo močno zbližale. ohranile sva stike vse do danes. Vedno mi je bilo zanimivo to, da je vsak dan nosila zelo veliko ličil. Vedno ko sem jo vprašala zakaj je bila to edina temu na katero ni odgovorila. Bila sem zelo žalostna, saj sem vedela da nekaj ni v redu. Ličila je namreč nosila tudi, ko smo imeli športne dneve in smo bili potni in ličila res niso bila primerna za tisti dan.

 

Sedaj se vidi ve mogoče enkrat na mesec, saj jaz preselila malce dlje. Spet sem ji postavila isto vprašanje in sicer zakaj nosi toliko oči? Nisem morala verjeti, a dejansko sem dobila odgovor. Rekla mi je da ima znamenje zaradi katerega je res zelo nesamozavestna in ne ve več kaj bi naredila. Rekla je tudi da je začela čedalje več zapravljati na ličilih in da mora enostavno nehati zapravljati, saj drugače ne bo imela več denarja za najemnino. Težko se ji je ločiti z ličili in nekako me je prosila za pomoč.

Najprej si me vprašala če mi lahko znamenje prosim pokaže. Šle sva k njej domov in z težkim srcem si je sprala ličila z obraza. Ko sem videla tisto znamenje, mi najprej seveda ni izgledalo grozno, a vedela sem da je zaradi tega ona zelo nesamozavestna in to mi ni bilo všeč. Takoj sem ji predlagala odstranjevanje znamenj. Najprej sploh ni vedela kaj je odstranjevanje znamenj in da to sploh obstaja. Ko sem ji obrazložila situacijo in da sem o tem že brala je postajalo čedalje bolj jasno in ideja ji je bila čedalje bolj všeč. Res se je odločila da bo šla na odstranjevanje znamenj in upala da ji bo to spremenilo življenje. Ko je ta postopek opravila je bila najsrečnejša ženska na tem planetu. Bila sem zelo ponosna nanjo in na naslednjo kavo je prišla brez ličil in videla sem pravo prijateljico, ki sem vedela, da se je skrivala pod vsemi tistimi ličili več kot 10 let.