IOT Odstranjevanje celulita Odstranjevanje celulita ni enostavno

Odstranjevanje celulita ni enostavno

Če bi sedaj razmišljala nazaj, kaj vse bi dala, da bi poslušala katero žensko, ki ji je odstranjevanje celulita vzelo kar nekaj časa, ker se veliko let ni gibala in se je slabo prehranjevala. Kajti sedaj sem sama na istem. Enostavno ne vem, kako so moje lepe gladke noge lahko ratale takšne kot so. Kako da nisem teg prej opazila in se sedaj še v kopalke ne upam obleči, ker imam res grozna stegna. Kje sem bila prej, da tega nisem opazila, sedaj bi dala vse, da bi odstranjevanje celulita bilo enostavno in hitro, a ne gre tako hitro. Tako kot je šlo počasi gor, gre tudi počasi dl.

Če se spraviš sam k temu, da boš premagal celulit na stegnih, potem se moraš zavedat, da te čaka dolga pot, ni enostavno. Imaš pa eno bližnjico, kjer se v lepotnih salonih ukvarjajo z tem in je odstranjevanje celulita lažje, vendar pa moraš imeti denar in še ne veš kako bo to pri tebi potekalo.

Jaz sem videla, da sem čakala predolgo, tako sem se odločila za obe stvari, začela sem skrbeti zase z prehrano in telovadbo in začela sem hoditi v lepotni salon, kjer so se trudili, da bi moje noge naredili čim lepše in da bi odstranjevanje celulita potekalo čim hitreje.

Kako res čas beži in tam od 30 do 40 leta, je najbolj nevarno, če ne skrbimo za svojo postavo, da smo na koncu razočarani. To so leta, ko si vse ustvariš in seveda nimaš več toliko časa zase, da bi pravilno skrbel zase, delaš vse drugo, samo nase pozabljaš, potem pa se kilogram in celulitis nabere in odstranjevanje celulita je potem veliko težje. Vem, da nisem edina in da ima ta problem veliko žensk, vendar pa tudi vem, da se ženske danes bolj zavedajo svoje lepote in bolj skrbijo zase, kot so včasih, tako je danes odstranjevanje celulita v lepotnem salonu čisto nekaj normalnega, včasih pa to ni bilo.