IOT Sup Izposojen sup za na dopust

Izposojen sup za na dopust

Letos je bil planiran 14 dnevni letni dopust, nekje kjer je lepo morje. To je bila najina želja, ker sva se hotela spočiti od težkega dela in napornega urnika. Oba imava takšne službe in dopust sva komaj čakala. Ko sem se pogovarjala s prijateljico kdaj grem na dopust, mi je povedala, da ona takrat dopust končuje in da se lahko oglasi mimo. Omenila je, da ima sup in takoj sem prišla na idejo, da bi nama lahko sup pustila, da bi ga tako imela na dopustu midva. Sprva sem upala, da bo to omenila sama, potem pa sem videla da ne bo. Pa ne zato, da ne bi želela, enostavno ni vedela, da bi si jaz sup na morju želela. Tako sem jo prosila sama in vse je bilo dogovorjeno, da ko se vračata, nama pripeljeta sup. 

Izposojen sup za na dopust

Tako sva letos na morju uživala in sproščala. Lahko rečem, da nama je sup prinesel veliko, kajti imela sva srečo, da je bilo lepo vreme in mirno morje. Tako sva lahko sup uporabljala vsak dan. Najbolj sem si zapolnila to, ko sva šla na sup skupaj in sva bila na morju 4 ure, ker sva šla okoli obale. To je bil res noro preživet dan in lahko rečem, da je sup res nora zadeva, ki jo na morju moraš imeti. Tako lahko dopust doživiš čisto drugače, kot pa če ga nimaš. Z njim se ti lahko odpre polno aktivnosti in tako poskrbiš tudi za svoje zdravje. Midva sva ga uporabljala vsak dan in vsak na svoj način. Jaz sem vedno veslala z enim veslom, moj mož pa z dvema. Tako sva si različna in prav je tako. 

Ali si sup kupite ali izposodite sploh ni pomembno, pomembno je, da ga imate in da na njemu znate uživate. Jaz sem uživala vsak dan, kot še nikoli do zdaj.