IOT Notranje žaluzije Čiščenje oken in notranje žaluzije, ki so v oknu

Čiščenje oken in notranje žaluzije, ki so v oknu

Kako očistiš okna iz notranje strani, kjer so tudi notranje žaluzije in očistiš čisto ves prah, umazanijo in seveda pajčevine. Zelo težko, ampak to me ni ustavilo.

Na srečo so novejša okna danes narejena tako, da je odpiranje oken zelo enostavno in so notranje žaluzije žaluzije dostopne, kot bi mignil. Ampak vseeno vzame nekaj časa vse skupaj, ker je treba vsako okno posebej opreti in očistiti vse na notranji strani, tudi notranje žaluzije iz vseh strani. In tako sem eno po eno okno danes cel dan čistila iz vseh strani in uživala ob prijetni energični glasbi, da sem lahko malce plesala danes. Če bi to delal pet ur v tišini, bi verjetno postala depresivna. Imam zelo rada čiščenje, ampak si ga vedno naredim tako, da je zabavno. 

Sem bila kar izjemno presenečena nad sabo, da mi je uspelo vse tako zelo lepo in tudi hitro očistiti. Res sem si predstavljala, da bo vse skupaj zahtevalo več dela. No, vseeno ga je, ampak ne toliko, kolikor sem mislila, da ga bo. Za kar sem se čisto iskreno povedano zelo oddahnila, ker če bi bilo to, tako kakor sem si predstavljala, bi delala to cel dan.

Imela sem točno šest oken, katere sem morala očistiti iz vseh strani. Med drugim sem ugotovila, da so notranje žaluzije bile izjemno umazane, ampak sem imela neko zelo dobro čistilo, ki je tako hitro in učinkovito vse očistilo. Samo enkrat sem poškropila po njih in pobrisala s suho krpo in vse je bilo odstranjeno. Spomnim se, da obstajajo tudi čistila, ki ne naredijo veliko, in potem moraš vse to drgniti in ne vem, kolikokrat poškropiti, da se res vse odstrani. Še dobro, da sem našla takega.


Edino, kar sem morala potem narediti, je bilo, da sem počakala, da se notranjost oken in notranje žaluzije v celoti posušijo, preden sem jih lahko zaprla in pomila še po zunanjih straneh.