IOT Bioklimatska pergola Bioklimatska pergola pride prav pri vseh letnih časih

Bioklimatska pergola pride prav pri vseh letnih časih

Živimo na hribu, na samem, veliko časa preživimo zunaj, nekako nismo premišljevali, da bi potrebovali pergolo ali katerokoli senčilo, ko pa sva z možem bila na obisku pri prijateljih pa nas je bioklimatska pergola čisto očarala. Nisva še poznala takšne verzije pergole, vedela sva samo ,da obstajajo različne pergole po materialih in to je to. Ko pa sva videla, kaj vse ponuja bioklimatska pergola sva bila oba prepričana, da to mi na našem bregu potrebujemo.

Že ko sva se peljala domov je tema takoj nanesla na njihovo pergolo, oba sva bila očarana in premišljevala, če bi si jo lahko privoščila. Denar ni bil takšen problem, samo nisva upala vprašati, koliko stane takšna bioklimatska pergola, zato nisva imela niti predstave o tem. Ker sva se peljala skozi mesto, sva se odločila, da se kar ustaviva in si te pergole pogledava v živo v salonu. To je bila res hitra odločitev. Vstopila sva v salon in nisva vedela, kaj naj pričakujeva, kakšno ponudbo imajo a sva bila pozitivno presenečena in glej ga zlomka, midva se za eno odločila. Še prodajalec je bil malo presenečen, da sva se tako hitro odločila in hkrati seveda vesel. 

Domov sva odšla zadovoljna, seveda sem jaz poklicala prijateljico in ji to povedala. Smejala se je in rekla, da nisva bila prva, ki naju je njihova bioklimatska pergola navdušila in da lahko samo pove, da bova resnično zadovoljna, ker nudi ta prestiž in enostavno uporabo. Pri nama je bila bioklimatska pergola montirana čez en mesec. Da vam ne povem, kako lep pogled se odpre, ko se pripeljem do svoje hiše in vidim to pergolo, resnično izgleda prestižno in še vedno, pa čeprav je že minilo nekaj časa mi bioklimatska pergola ukrade pogled, pa ne samo meni, še komu drugemu tudi, ker je enostavno lepa, prestižna in posebna.